Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool bindt rechtsback Alexander-Arnold

Liverpool bindt rechtsback Alexander-Arnold

19 jan 2019, 12:53

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool heeft het contract met rechtsback Trent Alexander-Arnold met vijf jaar verlengd. De pas 20-jarige verdediger, die al vanaf zijn zesde bij de Engelse club voetbalt, is vastgelegd tot en met 2024.

Alexander-Arnold is dit seizoen eerste keus van trainer Jürgen Klopp. De talentvolle verdediger is ook al doorgebroken als international van Engeland. ,,Ik heb geen moment geaarzeld om bij te tekenen. Ik ben er trots op dat deze club vertrouwen in mij heeft en me zo'n mooi contract heeft aangeboden'', aldus Alexander-Arnold, die door een knieblessure de wedstrijd van zaterdag tegen Crystal Palace moet overslaan.

Liverpool is de koploper in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.