Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool bevestigt zware blessure Gomez

Liverpool bevestigt zware blessure Gomez

12 nov 2020, 15:13

Liverpool moet het maanden stellen zonder verdediger Joe Gomez. De 23-jarige Gomez liep woensdag op de training van het Engelse elftal een zware knieblessure op. De international is inmiddels geopereerd, meldt de club.

Woensdag werd al bekend dat Gomez het trainingskamp van de Engelsen had verlaten. Medisch onderzoek moest alleen nog de ernst van de knieblessure uitwijzen.

Liverpool geeft niet aan hoe lang het revalidatieproces van Gomez duurt, maar de landskampioen verwacht dat de verdediger een groot deel van de rest van het lopende seizoen moet missen.

Liverpool heeft grote zorgen op defensief gebied. Trainer Jürgen Klopp zag eerder al Virgil van Dijk, Fabinho en Trent Alexander-Arnold wegvallen.

Begin december is Liverpool de tegenstander van Ajax in de Champions League. Liverpool, de winnaar van het toernooi in 2019, heeft in de groep van Ajax nog geen puntenverlies geleden.

Bekijk hieronder de samenvatting van Ajax - Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.