Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool begint zonder Wijnaldum tegen FC Porto

Liverpool begint zonder Wijnaldum tegen FC Porto

9 apr 2019, 22:15

Liverpool begint dinsdag met slechts één Nederlander in de ploeg aan het eerste duel met FC Porto in de kwartfinales van de Champions League. Virgil van Dijk verschijnt om 21.00 uur aan de aftrap op Anfield, maar Georginio Wijnaldum moet genoegen nemen met een plek op de bank. Manager Jürgen Klopp geeft op het middenveld de voorkeur aan Jordan Henderson.

Wijnaldum is doorgaans een vaste waarde bij de 'Reds'. Hij stond in de vorige acht duels van Liverpool in de Champions League steeds aan de aftrap en werd slechts één keer gewisseld. De Rotterdammer kampte de afgelopen dagen met rugklachten. Klopp laat James Milner de geschorste linksback Andy Robertson vervangen. Dejan Lovren krijgt centraal achterin naast Van Dijk de voorkeur boven Joël Matip. Henderson vormt het middenveld met Naby Keïta en Fabinho. Voorin staat het supertrio van Liverpool: Mo Salah, Roberto Firmino en Sadio Mané.

René en Dick onder de indruk van Wijnaldum

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.