Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool alleen op kop na nederlaag Everton

Liverpool alleen op kop na nederlaag Everton

1 nov 2020, 18:09

Everton deelt de koppositie in de Premier League niet langer met Liverpool. De club van trainer Carlo Ancelotti leed de tweede nederlaag op rij. Newcastle United won op het eigen St. James' Park met 2-1. Liverpool staat daardoor weer alleen op nummer 1.

Everton won de eerste vier duels van dit seizoen. Uitgerekend tegen stadgenoot Liverpool werden vervolgens de eerste punten verspeeld (2-2). Daarna volgden nederlagen tegen Southampton en nu ook tegen Newcastle.

Callum Wilson maakte beide doelpunten voor Newcastle. Eerst benutte hij een strafschop, vervolgens was het raak op aangeven van Ryan Fraser. Dominic Calvert-Lewin scoorde in extra tijd voor Everton. Het was al de achtste treffer voor de spits dit seizoen.

Jordan Pickford zat op de bank bij Everton. De doelman van het nationale elftal van Engeland, die onlangs Virgil van Dijk van Liverpool met een onbezonnen actie zwaar blesseerde, kreeg rust. "Volgende week is hij er weer bij", zei Ancelotti. De Zweed Robin Olsen was de vervanger van Pickford.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.