Terug

Volg Vandaag Inside

Liverpool alleen de markt op bij verkoop

Liverpool alleen de markt op bij verkoop

24 dec 2018, 14:14

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool gaat in januari alleen de transfermarkt op als er spelers vertrekken uit de selectie van manager Jürgen Klopp. De Duitse trainer is tevreden met zijn huidige groep en hoeft in principe geen aanvullingen. ,,Ik ben blij met wat ik heb gekregen en met wat ik nu heb'', zei Klopp. ,,Maar ik hou de deur toch open. Want als er iets gebeurt binnen onze selectie, zullen we zelf ook moeten reageren.''

Liverpool is in de Premier League nog altijd ongeslagen en voert de ranglijst aan met 48 punten, vier meer dan titelverdediger Manchester City. Pep Guardiola, de manager van City, gaf eerder al aan geen nieuwe spelers nodig te hebben. Voor Klopp geldt hetzelfde, maar de Duitser houdt er wel rekening mee dat er wellicht komende maand wat spelers vertrekken. ,,We spelen enorm veel wedstrijden. Als er dus ineens een paar spelers weggaan, moeten we dat wel opvangen. Als er niets gebeurt, dan gaan wij ook niets doen.''

De ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum heeft zich geplaatst voor de achtste finales van de Champions League en zit ook nog in de FA Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.