Terug

Volg Vandaag Inside

Lisandro Martinez verkozen tot Speler van de Maand bij Manchester United

Lisandro Martinez verkozen tot Speler van de Maand bij Manchester United

1 sep 2022, 14:56

Lisandro Martinez is door de fans van Manchester United verkozen tot Speler van de Maand augustus. Ook Raphael Varane en Tyrell Malacia waren genomineerd, maar de oud-Ajacied kreeg liefst 84% van de stemmen.

Martinez kende, net als Manchester United, een lastige start. De eerste twee Premier League-duels met Brighton en Brentford gingen allebei verloren. Daarna versloeg het team van Erik ten Hag Liverpool en Southampton. In die duels maakte Martinez veel indruk.

Zoveel indruk zelfs, dat hij na beide duels werd verkozen tot Man of the Match. Een nominatie voor de titel Speler van de Maand kon niet uitblijven. Die nominatie heeft de Argentijn nu verzilverd: Martinez is verkozen tot beste Manchester United-speler van de maand augustus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.