Terug

Volg Vandaag Inside

Martínez is niet blij met zijn huidige bijnaam bij Ajax: 'Het klopt niet'

Martínez is niet blij met zijn huidige bijnaam bij Ajax: 'Het klopt niet'

1 apr 2021, 23:35

De Zuid-Amerikaanse verdedigers bij Ajax worden onder de fans vaak vergeleken met een slagerij. Verdediger Lisandro Martínez is daar niet helemaal blij mee en vindt een andere naam beter bij hem passen.

'Ik zal een tegenstander nooit bewust blesseren. In Argentinië noemden ze me de pitbull. Dat dekt mijn speelstijl beter. Ik bijt me vast in mijn tegenstander', vertelt Martínez in gesprek met Ajax Life. De Argentijn pakte in 72 wedstrijden voor de Amsterdammers tien gele kaarten.

Martínez wordt de laatste tijd met meerdere clubs in verband gebracht. De verdediger focust zich momenteel alleen op zijn eigen spel. 'Als ik op het veld sta, vergeet ik de wereld om me heen en wil ik ten koste van alles winnen. Toch vind ik de vergelijking niet helemaal kloppen. Ik moet het ook van mijn techniek hebben', aldus Martínez.

'Als je Álvarez en Martínez samen in één team hebt, speel je met 9 man'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.