Terug

Volg Vandaag Inside

'Lionel Messi kon verrassende transfer maken in LaLiga'

'Lionel Messi kon verrassende transfer maken in LaLiga'

12 okt 2021, 17:52

Diego Simeone heeft afgelopen zomer een poging gewaagd om Lionel Messi naar Atlético Madrid te halen. Dat heeft Simeone laten weten aan Diario Olé. De Argentijnse trainer heeft geprobeerd om via Luis Suárez Messi te verleiden voor een transfer.

'Toen het losging in Barcelona rondom Messi, heb ik Luis gebeld. Natuurlijk heb ik uit respect Leo niet zelf gebeld. Maar ik heb wel aan Luis gevraagd om Messi te bellen en of die aan hem kon vragen: Hoe het met hem gaat? Zou hij geïnteresseerd zijn? Is er een minimale kans?', vertelt Simeone.

Uiteindelijk bleef het bij een voorzichtige poging van Simeone. Paris Saint-Germain sloeg namelijk volgens het Spaanse medium direct toe, nadat Barcelona bevestigde dat Messi geen nieuw contract ging ondertekenen bij de Catalanen. 'Die waren geobsedeerd door Messi', aldus de trainer van Atlético Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.