Terug

Volg Vandaag Inside

'Lionel Messi is al weken niet fit'

'Lionel Messi is al weken niet fit'

4 feb 2020, 17:01

Lionel Messi is al weken niet fit en kampt met een blessure aan het dijbeen, meldt ESPN. Volgens de Amerikaanse sportzender kiest de nieuwe trainer van FC Barcelona Quique Setién ervoor om Lionel Messi toch op te stellen omdat er weinig aanvallers beschikbaar zijn.

Luis Suárez en Ousmane Dembélé zijn voor langere tijd uit de roulatie en een geblesseerde Messi kan Barcelona niet gebruiken. De club maakt zich volgens ESPN vooralsnog geen zorgen om de gevolgen op lange termijn.

Messi zou al weken met veel pijn voetballen en de komst van Setién verergerde dat juist. De trainingen zouden intensiever zijn dan onder zijn voorganger. De klachten aan de dijbeen van de Argentijnse stervoetballer zijn daardoor de laatste tijd verergerd.

Ondanks het vermeende gebrek aan fitheid bereidde Messi zondag twee doelpunten voor in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Levante.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.