Terug

Volg Vandaag Inside

'Linssen verruilt Feyenoord voor Urawa Red Diamonds uit Japan'

'Linssen verruilt Feyenoord voor Urawa Red Diamonds uit Japan'

7 juni 2022, 12:13

Bryan Linssen vertrekt na twee seizoenen bij Feyenoord. De handige spits verkast naar het Japanse Urawa Red Diamonds, zo meldt Martijn Krabbendam van Voetbal International. Zodra de deal goed op papier staat vliegt Linssen naar Azië.

De hoogte van de transfersom is niet bekend voor de aanvaller die onder Dick Advocaat transfervrij overkwam van Vitesse. Na Cyriel Dessers vertrekt er nu dus nog een spits uit Rotterdam. Feyenoord versterkte zich vorige maand wel al met Ajax-spits Danilo Pereira.

Linssen speelde in twee jaar tijd 93 duels voor Feyenoord. Daarin wist de 31-jarige goaltjesdief 28 keer te scoren en gaf hij ook nog 16 assists. De Limburger vertrekt voor het eerst naar een club in het buitenland.  Eerder kwam Linssen uit voor Vitesse, Heracles Almelo, FC Groningen, VVV Venlo, MVV en Fortuna Sittard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.