Terug

Volg Vandaag Inside

Linssen ligt niet wakker van schreeuwende Advocaat

Linssen ligt niet wakker van schreeuwende Advocaat

6 nov 2020, 15:18

De stem van trainer Dick Advocaat galmde donderdagavond regelmatig door de lege Kuip. De 73-jarige Hagenaar schreeuwde vaak richting Bryan Linssen, de gelegenheidsspits van Feyenoord. "'Nu, nu', weet ik veel wat hij allemaal riep", zei Linssen met een brede grijns op Feyenoord TV. "Nee, ik schrik daar 's nachts gelukkig niet van wakker. Meer dan de helft van de tijd hoor ik het ook niet. Ik ben dan zo gefocust."

Bij afwezigheid van de geblesseerde spitsen Nicolai Jørgensen en Robert Bozenik moet Linssen vaak in de punt van de aanval staan. Tegen wil en dank, want veel liever staat de Limburger aan de linkerkant. Linssen moet met zijn 1,70 meter vaak opboksen tegen fysiek sterke verdedigers van de tegenstander.

"Spits is niet mijn 'natuurlijke' positie. Maar ja, de laatste tijd sta ik daar wel vaak. En onlangs weer een keertje als linksbuiten. Het is moeilijk om volledig in een ritme te komen. Als ik in de spits sta, probeer ik in ieder geval één ding te doen: ik ga voorop in de strijd, ik toon energie en hoop dan dat de rest achter me aan gaat. Gelukkig lukte dat nu weer", zei Linssen na het gewonnen duel met CSKA Moskou in de Europa League (3-1).

De aanvaller die bij Vitesse de afgelopen jaren zo makkelijk scoorde, heeft voor Feyenoord pas één doelpunt gemaakt. Linssen scoorde wel tegen CSKA, maar die treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel. "Ik wil het team helpen, het liefste met een goal. Maar ook als dat niet lukt, ben ik heel blij met een overwinning als deze. Ik probeer keihard te werken en te strijden voor mijn teamgenoten."

We spraken Dick Advocaat donderdagg op de persconferentie na afloop van Feyenoord-CSKA Moskou (3-1). Bekijk de beelden hieronder!

Positief stuk van Valentijn over Feyenoord? 'Daar zou ik maar...
2:27
Positief stuk van Valentijn over Feyenoord? 'Daar zou ik maar...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.