Terug

Volg Vandaag Inside

Linssen knipoogt naar oude bekende Berghuis: 'In principe was ik topscorer'

Linssen knipoogt naar oude bekende Berghuis: 'In principe was ik topscorer'

7 juli 2020, 11:37

Bryan Linssen werd volgens de officiële statistieken net geen topscorer van de Eredivisie, maar beweert zelf dat hij die titel meer verdiende dan Steven Berghuis, waarmee hij eerder ook al samenspeelde in Nederland. Dat vertelt Linssen aan De Telegraaf.

Namens Vitesse maakte Linssen vorig seizoen veertien treffers, één minder dan Berghuis en Cyriel Dessers. 'Maar hij benutte wel wat meer penalty’s. En ik geen enkele keer, dus in principe was ik gewoon topscorer van de Eredivisie…', knipoogt de kersverse aanwinst van Feyenoord. Eerder speelde Linssen in 2012 al samen met Berghuis bij VVV Venlo en gaf in gesprek met het AD aan het grappig te vinden dat dat nu weer samenkomt.

De buitenspeler beaamt dat hij niet een typische Limburger is. 'Ik snap wat daarmee wordt bedoeld. Een beetje die brutaliteit, terwijl veel Limburgers zich misschien wat sneller terugtrekken.' Linssen denkt daarom niet dat hij zal bezwijken door 'kuipvrees'. 'Ik ben iemand die juist vooruit geschreeuwd kan worden door enthousiasme. Dan ga ik voor iedere bal en wordt het zelfs een beetje zwart voor mijn ogen. Ik ga er alles aan doen om hier te slagen.'

De transfer van Linssen naar Feyenoord kan ook op goedkeuring rekenen van Jan Boskamp: 'Van mij mag 'ie komen!', gaf hij aan in een niet al te vlekkeloos verlopen Facetime-gesprek. Bekijk de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.