Terug

Volg Vandaag Inside

'Linkerverdediger Rodriguez alsnog op weg naar PSV'

'Linkerverdediger Rodriguez alsnog op weg naar PSV'

29 jan 2020, 20:36

PSV lijkt de gewenste versterking voor de positie links in de verdediging binnen te hebben. Verscheidene media in Italië melden dat de Eindhovenaren met AC Milan een akkoord hebben bereikt over de huur van Ricardo Rodriguez. Na dit seizoen zou PSV de Zwitser definitief kunnen overnemen.

Rodriguez stond ook in de belangstelling van Napoli en Fenerbahçe, maar met die twee clubs bereikte Milan geen akkoord, aldus Italiaanse media.

De linksbackpositie is dit seizoen de meest problematische positie bij PSV. Nieuwkomers Olivier Boscagli en Toni Lato voldeden niet. Middenvelder Michal Sadilek speelde lange tijd noodgedwongen op die plek, maar kwam ook tekort. Trainer Ernest Faber laat Nick Viergever tegenwoordig als linkerverdediger spelen. Hij voetbalt normaal gesproken in het hart van de defensie.

Patrick van Aanholt van Crystal Palace was voor de positie van linksback ook in beeld bij PSV.

Johan tipt PSV: 'Hij is de beste linksback van Nederland'

Johan tipt PSV: 'Hij is de beste linksback van Nederland'
1:27
Johan tipt PSV: 'Hij is de beste linksback van Nederland'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.