Terug

Volg Vandaag Inside

Lineker drijft spot met Trump: 'Ik heb het WK gewonnen'

Lineker drijft spot met Trump: 'Ik heb het WK gewonnen'

16 nov 2020, 20:43

Gary Lineker heeft vandaag scherp gereageerd op een tweet van de Amerikaanse president Donald Trump.

Trump verloor eerder deze maand de verkiezingen van Joe Biden. Ondanks dat Biden ruim vier miljoen stemmen meer kreeg én een ruime meerderheid kiesmannen vergaarde, betwistte hij toch de uitslag. Zo tweette hij onder meer dat 'de verkiezingen gestolen zijn' en de uitslag onjuist is.

Eerder vandaag kwam Trump opnieuw met een opmerkelijke tweet. Hij liet weten dat hij de verkiezingen won. Oud-profvoetballer Lineker reageerde daar scherp op met de tekst: 'I won the World Cup!'. Lineker doelt daarmee op het WK 1986 waarbij Engeland werd uitgeschakeld door Argentinië door de hand van God; ofwel de handsbal van Diego Maradona.

‘Trump had net als ik bij Veendam moeten voetballen, dan weet je wel wat verliezen is'

‘Trump had net als ik bij Veendam moeten voetballen, dan weet...
3:44
‘Trump had net als ik bij Veendam moeten voetballen, dan weet...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.