Terug

Volg Vandaag Inside

Linda de Mol keert komend najaar terug bij Ik Hou van Holland

Linda de Mol keert komend najaar terug bij Ik Hou van Holland

25 apr 2023, 14:29

Linda de Mol keert weer terug als presentatrice van Ik Hou van Holland, zo maakte SBS6 dinsdag bekend. Komend najaar neemt ze in het nieuwe tv-seizoen op zaterdagavond weer haar plek achter de desk van de spelquiz in.

"Ik heb besloten dat ik het komende seizoen van Ik hou van Holland weer ga presenteren na een fantastisch seizoen met Rob, waarvoor ik hem heel dankbaar ben", zegt De Mol in een verklaring. Tijdens haar afwezigheid werd de presentatrice vervangen door Rob Kemps, de frontman van de feestact Snollebollekes.

Naast oude bekende Jeroen van Koningsbrugge is Richard Groenendijk dit seizoen de nieuwe teamcaptain van Ik Hou van Holland. "Ik kijk er ontzettend naar uit om met Jeroen en Richard in de studio te staan en samen met de wisselende BN’ers en het altijd enthousiaste publiek de vertrouwde spellen te spelen", blikt De Mol vooruit. "Wat heb ik het gemist!"

De Mol legde haar tv-taken in januari vorig jaar voor onbepaalde tijd neer nadat bekend werd dat haar toenmalige partner Jeroen Rietbergen zich schuldig had gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag op de vloer van talentenjacht The Voice of Holland. De presentatrice hervatte in september al wel weer haar werkzaamheden voor het programma Miljoenenjacht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.