Terug

Volg Vandaag Inside

Lille verliest van Stade de Reims

Lille verliest van Stade de Reims

9 dec 2018, 20:10

LILLE (ANP) - Lille OSC dreigt nog verder achterop te raken bij koploper Paris Saint-Germain. De nummer twee van de Franse competitie kwam in de thuiswedstrijd tegen Stade de Reims niet verder dan een gelijkspel: 1-1.

Lille kwam nog goed weg. Rémi Oudin leek Stade Reims lang een zege te bezorgen. In de zesde minuut van blessuretijd benutte Nicolas Pépé echter nog een strafschop voor de thuisploeg.

Lille heeft nu dertien punten minder dan PSG, dat ook nog een duel mag inhalen. De lijstaanvoerder kwam dit weekeinde niet in actie tegen Montpellier wegens aangekondigde protestacties van de inmiddels beruchte 'gele hesjes'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.