Terug

Volg Vandaag Inside

PSG in kampioensduel met 5-1 onderuit

PSG in kampioensduel met 5-1 onderuit

15 apr 2019, 01:05

Lille heeft het kampioenschap van Paris Saint-Germain met tenminste enkele dagen uitgesteld. De nummer twee uit de Franse competitie won de topper tegen de koploper met maar liefst 5-1 en verkleinde de voorsprong daarmee tot zeventien punten en voorkwam daarmee een titelfeestje.

PSG was Lille in de beginfase van het duel behulpzaam. Thomas Meunier werkte in de zevende minuut de bal in eigen doel voor de 1-0. Juan Bernat maakte vier minuten later nog wel gelijk, maar de Spanjaard werd nog voor rust met rood van het veld gestuurd.

In de tweede helft liep Lille tegen tien Parijzenaars uit naar 5-1. Nicolas Pépé maakte zijn negentiende competitiegoal van het seizoen. Jonathan Bamba, Gabriel dos Santos en José Fonte maakten de andere treffers.

PSG speelt aanstaande woensdag bij Nantes. Mocht de ploeg van coach Thomas Tuchel die wedstrijd winnen, dan zijn ze niet meer in te halen door Lille en is de zesde titel in zeven jaar tijd alsnog binnen.

René geniet van Mbappé: 'Als hij langsloopt, dan ruik je benzine'

René geniet van Mbappé: 'Als hij langsloopt dan ruik je benzine'
1:30
René geniet van Mbappé: 'Als hij langsloopt dan ruik je benzine'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.