Terug

Volg Vandaag Inside

Lille loopt weer wat uit op Paris Saint-Germain

Lille loopt weer wat uit op Paris Saint-Germain

10 apr 2021, 10:00

Lille blijft het goed doen in de Franse competitie. De koploper, eerder dit seizoen door Ajax uitgeschakeld in de Europa League, won vrijdag bij Metz: 0-2. De voorsprong op achtervolger en titelverdediger Paris Saint-Germain liep op tot 6 punten.

Na een uur kwam Lille op voorsprong door een doelpunt van Burak Yilmaz. De Turkse speler scoorde na voorbereidend werk van de Portugees Renato Sanches. Zeki Çelik, eveneens uit Turkije, maakte kort voor tijd het tweede doelpunt.

Voor rust had Aaron Leya Iseka een aardige kans laten liggen om Metz op 1-0 te zetten. De Belg miste een strafschop. Sven Botman speelde als gebruikelijk mee met Lille.

PSG krijgt zaterdag in het duel met Strasbourg de kans weer dichterbij te komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.