Terug

Volg Vandaag Inside

'Lille bereikt akkoord over zomerse transfer Botman voor 45 miljoen euro'

'Lille bereikt akkoord over zomerse transfer Botman voor 45 miljoen euro'

14 feb 2021, 19:30

Lille-verdediger Sven Botman (21) maakt na dit seizoen een transfer naar een Europese topclub, meldt Canal+. Het Franse medium weet niet naar welke club de Nederlander vertrekt, maar meldt wel dat Lille een akkoord heeft bereikt over een zomerse transfer van 45 miljoen euro.

Dat zou betekenen dat Botman slechts één seizoen actief is in Frankrijk, nadat hij afgelopen zomer voor zo'n 8 miljoen euro overkwam van Ajax. In het seizoen 2019/2020 werd hij verhuurd aan Heerenveen, waar hij indruk maakte, maar toch besloot Ajax de verdediger te verkopen aan Lille.

In Frankrijk imponeert Botman en staat hij met zijn club bovenaan in de Ligue 1. Komende week staat Lille tegenover Ajax in de 1/16e finales van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.