Terug

Volg Vandaag Inside

Lilian Thuram geschokt door zijn spugende zoon

Lilian Thuram geschokt door zijn spugende zoon

23 dec 2020, 17:28

Lilian Thuram schaamt zich voor zijn zoon Marcus, die voor vijf wedstrijden is geschorst omdat hij een tegenstander in het gezicht spuugde. "Het is volkomen begrijpelijk dat dit zoveel aandacht krijgt in de media. Ik heb het zelf gezien en schrok enorm. Ik vroeg me zelfs af of dat echt mijn zoon was", zei de voormalig Frans international, wereldkampioen in 1998, op radiozender RCI.

Zijn zoon Marcus is speler bij de Duitse club Borussia Mönchengladbach. Hij kwam afgelopen weekeinde in opspraak nadat hij Stefan Posch van tegenstander Hoffenheim in het gezicht spuugde. De club strafte hem met het inhouden van een maandloon. De Duitse tuchtcommissie legde daar een schorsing van zes wedstrijden bovenop, waarvan één voorwaardelijk. Ook moet hij een boete van 40.000 euro betalen.

"Marcus heeft mij verteld dat hij woedend was en zijn tegenstander beledigde en dat daarbij per ongeluk speeksel meekwam. Papa, zei hij, ik wil niet dat mensen denken dat ik opzettelijk op iemand heb gespuugd, want dat slaat nergens op. Hij accepteert de straf, want dit mag niet gebeuren op het voetbalveld", aldus Lilian Thuram.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.