Terug

Volg Vandaag Inside

Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

25 apr 2024, 22:07

Lilian Marijnissen is in verwachting van haar eerste kindje. Op Instagram deelt de voormalige SP-leider dat zij en haar partner Joeri Jansen in oktober een baby verwachten.

"Wat een geluk. Zo dankbaar. In oktober verwachten we een kleintje. Die alvast even naar jullie zwaait!", schrijft Marijnissen. Bij de tekst deelt ze behalve een foto van zichzelf en haar vriend, ook een video van een echo waarop het kindje zijn of haar handje beweegt.

Marijnissen (38) trad afgelopen december af als politiek leider van de Socialistische Partij. Daarvoor was zij sinds 2017 voorzitter van de SP-fractie in de Tweede Kamer. Marijnissen is de dochter van Jan Marijnissen, die ook jarenlang leider van de SP was.

Onlangs werd Lilian Marijnissen in Vandaag Inside verrast door een ordinaire opmerking van René. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.