Terug

Volg Vandaag Inside

Lil Kleine wordt woensdagmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris

Lil Kleine wordt woensdagmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris

16 feb 2022, 12:14

Lil Kleine wordt begin deze middag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dat bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie aan het ANP. Over de precieze tijd en de locatie kon de woordvoerder geen uitspraken doen.

Volgens het zogenoemde juicekanaal Fawry Not Sawry zou Jorik Scholten, zoals de 27-jarige rapper in het echt heet, om 13.30 uur via een videoverbinding op het hoofdbureau worden voorgeleid. De woordvoerder van het OM kan dat niet bevestigen.

Lil Kleine werd zondagavond in Amsterdam aangehouden na een melding van een mishandeling aan de Prinsengracht. De politie heeft niet bevestigd dat het om hem gaat, maar ingewijden zeggen dat het inderdaad Lil Kleine is die vastzit. Hij zou zijn verloofde Jaimie Vaes hebben mishandeld.

Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.