Terug

Volg Vandaag Inside

Lil Kleine vrijgelaten in afwachting van onderzoek: 'Hij wilde niet eten en moest huilen'

Lil Kleine vrijgelaten in afwachting van onderzoek: 'Hij wilde niet eten en moest huilen'

16 feb 2022, 14:58

Rapper Lil Kleine is woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en heeft volgens RTL Boulevard te horen gekregen dat hij in afwachting van het onderzoek wordt vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie verdenkt Lil Kleine van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling. Ook wordt een mogelijk lek onderzocht in de zaak.

De 27-jarige rapper heeft drie nachten doorgebracht op het politiebureau in Amsterdam. Woensdagmiddag werd de rapper voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie heeft niet bevestigd dat het om Scholten gaat, maar ingewijden zeiden dat het om Lil Kleine zou gaan. Zijn advocaat bevestigt dat woensdagmiddag.

Het juicechannel 'Reality FBI' publiceerde woensdag een Snapchat-gesprek met iemand die zich voordoet als een agent. Daarin werd gezegd dat de artiest niet wil eten en dat hij moest huilen. Het is vooralsnog onduidelijk of de persoon echt een agent is, maar het is voor de politie voldoende reden om een onderzoek te starten. Doorgaans gebeurt dit alleen als gevoelige informatie daadwerkelijk op straat komt te liggen en dus klopt. Een goed ingevoerde bron meldt aan RTL Boulevard dat de informatie die is gelekt inderdaad juist is.

De man, die dus mogelijk bij de politie werkzaam is, vertelt in het gesprek ook dat hij foto's moest maken van Lil Kleine. "Daar had hij echt geen zin in", valt er te lezen. Ook zou Jorik hebben gezegd dat hij spijt heeft van zijn daden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.