Terug

Volg Vandaag Inside

Lil Kleine niet meer te vinden op website management

Lil Kleine niet meer te vinden op website management

22 feb 2022, 10:14

Het profiel van Lil Kleine staat niet meer op de website van zijn agentschap NAMAM. Wat dat betekent voor de samenwerking tussen de rapper en zijn management, is niet duidelijk. Een woordvoerder kan hier desgevraagd nog niet op reageren.

Vorige week stelde NAMAM zich nog te bezinnen over de voortzetting van de samenwerking met Lil Kleine, die vorige week werd aangehouden op verdenking van mishandeling. Het bedrijf liet weten "erg geschrokken" te zijn van het incident. "We zijn een managementbureau van bekende artiesten, talenten en influencers en wij zijn ons zeer bewust van de maatschappelijke voorbeeldfunctie die zij hebben en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Wij hechten eraan dat zij die verantwoordelijkheden ook daadwerkelijk nemen."

"Mochten wij doorgaan met de vertegenwoordiging van hem als artiest, dan zullen wij daar strenge voorwaarden aan verbinden", zo verklaarde NAMAM ook. Over de inhoud en strekking van deze voorwaarden wilde het bureau geen mededelingen doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.