Terug

Volg Vandaag Inside

Lil Kleine maakt rentree op Nederlands festival: bezoekers verkopen massaal hun tickets

Lil Kleine maakt rentree op Nederlands festival: bezoekers verkopen massaal hun tickets

15 sep 2022, 17:35

Lil Kleine treedt zaterdag voor het eerst sinds maanden weer op in Nederland. De bekendmaking van het TIKTAK Festival in Rotterdam zorgt voor de nodige ophef bij bezoekers die al een kaartje voor het festijn hadden gekocht.

De afgelopen periode trad Lil Kleine alleen sporadisch op in het buitenland. De rapper trok zich terug nadat er in februari een video was uitgelekt waarop te zien was dat hij het hoofd van zijn inmiddels ex-verloofde Jaimie Vaes tussen een autodeur klemde. Hij werd opgepakt en Vaes deed later aangifte tegen hem.

De rapper vertrok kort nadat hij weer op vrije voeten was gekomen tijdelijk naar Thailand. In een video op Instagram vertelde hij dat hij daar "professionele hulp" zocht.

Op de aankondiging dat Lil Kleine zaterdag weer gaat optreden, wordt op Instagram ook negatief gereageerd. "Hallo, schamen jullie je niet? Een gozer die zijn vrouw mishandeld. Vinden jullie dit een goed signaal naar de jeugd toe? Heel triest dit", schrijft iemand onder de aankondiging.

Vele andere personen - die een kaartje hadden gekocht voor het festival - zetten hun toegangsbewijs in de verkoop na het nieuws: "Snel mijn ticket verkopen, nu deze droeftoeter erbij is", stelt een bezoeker, terwijl anderen schrijven dat ze niet meer naar TIKTAK gaan komen of desbetreffend podium gaan ontlopen wanneer de rapper optreedt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.