Terug

Volg Vandaag Inside

‘Lijnders kandidaat om Klopp in de toekomst op te volgen bij Liverpool’

‘Lijnders kandidaat om Klopp in de toekomst op te volgen bij Liverpool’

2 aug 2020, 17:30

Pepijn Lijnders is een voorname kandidaat om Jürgen Klopp in de toekomst op te volgen bij Liverpool, meldt de Liverpool Echo. De Nederlander zou een sleutelrol vervuld hebben in de behaalde landstitel dit seizoen.

Lijnders heeft volgens de Liverpool Echo grote invloed op de speelwijze van Liverpool. Het zou dan ook voor niemand een shock zijn als hij ooit het stokje over neemt van Jürgen Klopp, als hij een keer zou vertrekken, schrijft de krant.

Ook bij FC Porto, waar Lijnders werkte voor hij 2014 naar Liverpool vertrok, maakte hij al indruk. Daar zorgde Lijnders voor een andere structuur, met meer doorstroming van spelers uit de eigen opleiding naar het eerste elftal: ‘Hij zorgde voor een mix van Nederlandse en Portugese ideeën.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.