Terug

Volg Vandaag Inside

Liesblessure Tadic valt mee

Liesblessure Tadic valt mee

31 okt 2018, 21:35

AMSTERDAM (ANP) - Dusan Tadic heeft geen ernstige liesblessure overgehouden aan de thuiswedstrijd van Ajax van zondag tegen Feyenoord (3-0). ,,Ik verwacht dat hij komend weekeinde weer kan spelen", blikte trainer Erik ten Hag voor de camera van op FOX Sports vooruit op de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Willem II.

Tadic klaagde na het duel met Feyenoord over pijn in zijn lies. ,,Ik heb echt veel last", zei hij. Tadic hoeft woensdag daarom ook niet in actie te komen in het bekerduel met Go Ahead Eagles. Trainer Ten Hag heeft ook Hakim Ziyech, André Onana en Frenkie de Jong niet in zijn selectie opgenomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.