Terug

Volg Vandaag Inside

Liesblessure houdt Messi aan de kant

Liesblessure houdt Messi aan de kant

23 mrt 2019, 10:03

MADRID (ANP) - De langverwachte rentree van Lionel Messi bij Argentinië is vooralsnog van korte duur geweest. De sterspeler van FC Barcelona slaat de komende oefeninterland tegen Marokko, dinsdag in Tanger, over vanwege een liesblessure.

De aanvoerder van de nationale ploeg speelde vrijdagavond in Madrid nog wel de volle negentig minuten mee in de verloren oefeninterland tegen Venezuela (1-3). Daarna liet de Argentijnse bond weten dat Messi wegens liesklachten zal ontbreken in het duel met Marokko. Het zou daarbij niet gaan om een zware blessure.

Messi maakte in Madrid zijn rentree in de nationale ploeg, waarvan hij na het tegenvallende wereldkampioenschap vorig jaar zomer in Rusland voor onbepaalde tijd afscheid had genomen. Begin dit jaar liet bondscoach Lionel Scaloni doorschemeren dat de terugkeer van de kleine grootmeester aanstaande was.

Middenvelder Gonzalo Martinez kan tegen Marokko evenmin in actie komen. Hij liep in het duel met Venezuela een dijbeenblessure op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.