Terug

Volg Vandaag Inside

Lieke van Lexmond klaar met satire: 'Dat moeten we niet zomaar accepteren'

Lieke van Lexmond klaar met satire: 'Dat moeten we niet zomaar accepteren'

29 dec 2021, 18:34

Lieke van Lexmond zorgde in 2021 voor de nodige ophef. De actrice/presentatrice deed opmerkelijke uitspraken over de val van het Capitool in Amerika, de coronamaatregelen en kwam ze in opspraak na een samenwerking met Rituals. Van Lexmond heeft via een uitgebreid statement op Instagram nu gereageerd op het afgelopen jaar.

'Dit jaar heb ik heel veel geleerd over mezelf, bepaalde mensen en hoe de wereld soms helaas werkt', steekt ze van wal. 'Ik ben trots dat ik niet voor mijn eigen hachje gegaan ben en me niet heb laten verleiden om op allerlei klinkklare onzin in programma’s, columns en kwetsende zogenaamde satire te gaan reageren en daarmee met de negativiteit mee te gaan. Blijkbaar is de cancelcultuur het nieuwe normaal, maar dat moeten we samen niet zomaar accepteren', schrijft de presentatrice.

'Ik heb mijn hele leven alleen maar vanuit liefde gehandeld en zal dat ook nooit veranderen. Daarom heb ik het een paar maanden laten gaan omdat ik erop vertrouw dat waarheid en oprechtheid altijd zullen komen bovendrijven. Ik wens iedereen dan ook alleen maar mega veel liefde en geluk voor 2022', besluit Van Lexmond haar statement.

René van der Gijp reageerde begin 2021 in de uitzending van Veronica Inside op de Capitool-verklaring van de zussen Lieke van Lexmond en Jetteke van Lexmond.

René heeft medelijden met partner Lieke van Lexmond: 'Dan ben...
2:21
René heeft medelijden met partner Lieke van Lexmond: 'Dan ben...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.