Terug

Volg Vandaag Inside

Licht valt uit in De Kuip bij Feyenoord - VVV

Licht valt uit in De Kuip bij Feyenoord - VVV

4 nov 2018, 18:02

ROTTERDAM (ANP) - De competitiewedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo is al na 1 minuut onderbroken. Het duel was net begonnen toen het licht uitviel in De Kuip. Alle lampen in de vier grote lichtmasten van het Rotterdamse stadion hielden er mee op.

De toeschouwers besloten direct de zaklamp op hun telefoons aan te zetten, wat zorgde voor een bijzondere sfeer in de schemerachtige Kuip. Scheidsrechter Bas Nijhuis besefte dat verder spelen op deze manier echter niet mogelijk was. De spelers bleven aanvankelijk op het veld en hielden zichzelf warm door wat ballen over te spelen. Na een paar minuten besloot Nijhuis echter de spelers terug naar de kleedkamers te sturen. Onduidelijk is wanneer het duel weer kan worden hervat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.