Terug

Volg Vandaag Inside

Lichaam vermiste voetbalster gevonden in Italië

Lichaam vermiste voetbalster gevonden in Italië

2 juli 2019, 22:00

Duikers van de Italiaanse brandweer hebben het lichaam van de Zwitserse voetbalinternational Florijana Ismaili op 204 meter diepte van het Comomeer aangetroffen. Volgens Italiaanse media is het niet ver van de plek waar ze zaterdag van de boot af sprong.

De 24-jarige aanvoerster van Young Boys had samen met een vriendin een boot gehuurd. Sinds haar duik in het Comomeer ontbrak van de middenveldster elk spoor.

Ismaili speelde 33 interlands voor Zwitserland. Het land wist zich niet voor het WK te plaatsen. Nederland was in de play-offs te sterk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.