Terug

Volg Vandaag Inside

ADO-icoon Immers verrast en tekent voor twee jaar bij NAC Breda

ADO-icoon Immers verrast en tekent voor twee jaar bij NAC Breda

31 aug 2020, 13:24

Lex Immers heeft een opvallende stap gemaakt. De 34-jarige middenvelder tekent voor twee jaar bij NAC Breda en gaat spelen voor promotie in de Keuken Kampioen Divisie, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen.

De ras-Hagenees liet eerder deze maand zijn contract ontbinden met zijn ADO Den Haag. Na Tommie Beugelsdijk (vertrokken naar Sparta Rotterdam), was Immers het tweede clubicoon die de club in korte tijd verliet.

Trainer Maurice Steijn, waarmee Immers eerder al werkte bij ADO, liet voor de camera van FOX Sports al doorschemeren dat er interesse was in de oud-speler van onder meer Feyenoord en Cardiff City. 'Ik hoop dat Lex komt. Het is ook de positie die we nog zoeken. Wij hebben bij zijn management aangegeven dat we interesse hebben, maar ook een bepaald budget hebben. Ik hoop dat het niet alleen om geld gaat, want dan haken wij af', liet de trainer weten.

Immers heeft dus geluisterd naar de lokroep van zijn oud-trainer. 'Hij is iemand die de jonge jongens in een team verder wil helpen. Ik ken hem nog uit mijn tijd bij ADO, hij was mijn aanvoerder destijds. Lex wil samen met ons vechten voor promotie. Er was heel wat belangstelling van zowel Eredivisieclubs als clubs uit het buitenland. Hij heeft veel betere aanbiedingen gekregen en afgeslagen, omdat hij NAC een schitterende club vindt. Een buitenkans als deze kunnen we natuurlijk niet laten liggen', aldus Steijn op de website van NAC Breda.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.