Terug

Volg Vandaag Inside

Lex Immers emigreert met zijn gezin naar Spanje

Lex Immers emigreert met zijn gezin naar Spanje

29 apr 2024, 14:25

Lex Immers verhuist met zijn gezin naar Spanje. De oud-voetballer van ADO Den Haag, Feyenoord, NAC Breda, Club Brugge en Cardiff City vertrekt met zijn vrouw en drie kinderen richting Malaga.

De familie Immers overwoog al langer om te emigreren, zo laat de speler weten via Instagram. "Maar toch durfden wij het niet aan, totdat mijn zwager en schoonzus onze gedachten veranderden."

"Wat ons vooral aanspreekt, is het klimaat in Spanje", stelt Immers. "Er zijn daar veel Nederlanders wat ons ook een gevoel van thuis geeft, ook voor de kinderen qua werkgelegenheid en sociale contacten."

Immers speelt dit seizoen voor Scheveningen in de tweede divisie. Het is onbekend of hij in Spanje op zoek gaat naar een club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.