Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe uitdaging voor Lewis Hamilton

Nieuwe uitdaging voor Lewis Hamilton

2 aug 2022, 18:48

Formule 1-coureur Lewis Hamilton wordt mede-eigenaar van de American footballclub Denver Broncos. Bij de club wil de 37-jarige Brit als voorbeeld gaan dienen voor "de toegevoegde waarde van meer divers leiderschap in de gehele sport", schreef hij op Instagram. "Dit is een unieke kans om invloed uit te oefenen in de sport en te werken met een team van wereldklasse."

Miljardair Rob Walton, wiens vader oprichter is van de grote Amerikaanse supermarktketen Walmart, nam Denver Broncos onlangs over als leider van een investeerdersgroep. Dit wordt gezien als een van de duurste overnames ooit in de sport. Zevenvoudig wereldkampioen Hamilton sluit zich bij dit initiatief aan.

Eerder probeerde Hamilton om in voetbalclub Chelsea te investeren, maar een overnamebod waar hij deel van uitmaakte mislukte. De Brit van Mercedes heeft wel een belang in een restaurantketen en een liefdadigheidsstichting.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.