Terug

Volg Vandaag Inside

Lewis Hamilton start achteraan in Monza

Lewis Hamilton start achteraan in Monza

8 sep 2022, 15:29

Lewis Hamilton begint zondag tijdens de Grote Prijs van Italië vanuit de achterhoede. Mercedes bevestigt aan RacingNews365 dat er een vierde motor wordt gebruikt in Monza, waarvoor hij een gridstraf krijgt.

De vierde motor voor Hamilton was nodig omdat Mercedes nog steeds bezig is met het repareren van de derde krachtbron. Deze krachtbron raakte beschadigd tijdens de Grand Prix van België, toen Hamilton in contact kwam met de auto van Fernando Alonso.

Hamilton is mogelijk niet de enige die achteraan moet starten door een motorwissel. Ook Valtteri Bottas en Carlos Sainz lijken dat lot te ondergaan.

Hamilton won de Grote Prijs van Italië in Monza al vijf keer. in de huidige WK-stand neemt Hamilton de zesde plek in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.