Terug

Volg Vandaag Inside

'Lewis Hamilton meerdere keren samen gespot met Shakira'

'Lewis Hamilton meerdere keren samen gespot met Shakira'

12 mei 2023, 12:46

Bloeit er iets op tussen Lewis Hamilton en Shakira? De zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen en de zangeres werden de voorbije dagen meerdere keren samen gespot, en volgens sommige buitenlandse media zijn de twee aan het daten.

Afgelopen weekend werd Shakira gespot in de paddock bij de GP van Miami. Op Twitter-beelden was echter ook te zien hoe de ex van Piqué naar een tafel in restaurant ‘Cipriani’ liep, waar Hamilton aan het dineren was, en er volgde een breedlachende begroeting.

Daar bleef het niet bij, want op paparazzi-foto's is te zien hoe Hamilton samen met goede vriend Miles Chamley-Watson aan boord van een luxe boot stapt en hij Shakira een hand geeft, zodat ze ook in kan stappen. De twee zouden vervolgens in gezelschap van andere vrienden langs de kust van Miami zijn gevaren. De foto’s zouden zijn genomen in de buurt van de miljoenenvilla van Shakira.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.