Terug

Volg Vandaag Inside

Lewis Hamilton deelt sneer uit richting Max Verstappen na GP Groot-Brittannië

Lewis Hamilton deelt sneer uit richting Max Verstappen na GP Groot-Brittannië

3 juli 2022, 21:28

Lewis Hamilton heeft na de GP in Groot-Brittannië indirect nog een sneer uitgedeeld richting Max Verstappen. Hamilton is onder de indruk van het rijgedrag van Ferrari-concurrent Charles Leclerc en lijkt hiermee uit te halen naar Verstappen, met wie het in 2021 mis ging op Silverstone.

Hamilton werd derde op Silverstone. De 37-jarige Britse coureur beleefde een hard gevecht met Leclerc in de slotfase. 'Charles is een heel verstandige coureur. Dat is duidelijk een verschil met wat ik vorig jaar heb meegemaakt', zei Hamilton in gesprek met Sky Sports, doelend op het incident met Verstappen. 'We reden samen bijvoorbeeld zonder problemen door Copse.' Hamilton raakte vorig jaar op die plek Verstappen, waarna de Nederlander in de bandenstapel vloog.

Hamilton was na de race blij met de derde plek. 'We hebben alles gegeven, maar Ferrari was te snel. En Red Bull is niet bij te houden op het rechte stuk. Ik ben dankbaar voor het werk van het team, we zijn door onze upgrade zeker een stap dichterbij gekomen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.