Terug

Volg Vandaag Inside

Lewandowski traint bij Bayern in afwachting nieuw bod Barcelona

Lewandowski traint bij Bayern in afwachting nieuw bod Barcelona

13 juli 2022, 12:11

Robert Lewandowski heeft woensdag voor het eerst na zijn vakantie meegedaan aan de groepstraining van Bayern München. De 33-jarige Poolse spits staat in de belangstelling van FC Barcelona, dat volgens verscheidene media deze week met een nieuw en definitief bod van 50 miljoen euro (plus bonussen) komt.

Lewandowski heeft nog een contract voor een jaar bij Bayern. De aanvaller gaf in een vroegtijdig stadium te kennen de club na negen seizoenen te willen verlaten. De leiding van Bayern houdt Lewandowski vooralsnog aan zijn contract.

Lewandowski kiest niet voor de weg van het conflict. Zoals afgesproken meldde hij zich dinsdag in het ziekenhuis voor de jaarlijkse onderzoeken bij de spelers van Bayern en ook op de eerste training was hij present.

Zaterdag staat de presentatie van de selectie van Bayern München voor de fans in de Allianz Arena op het programma, waarna de selectie voor een trainingskamp naar de Verenigde Staten vertrekt. FC Barcelona verblijft de komende weken ook in de Verenigde Staten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.