Terug

Volg Vandaag Inside

Lewandowski schikt zich in verblijf bij Bayern

Lewandowski schikt zich in verblijf bij Bayern

8 aug 2018, 10:23

MÜNCHEN (ANP) - De Poolse steraanvaller Robert Lewandowski schikt zich in zijn lot en blijft gewoon bij Bayern München. Trainer Niko Kovac maakte in een gesprek met de krant Bild een einde aan alle speculaties over een mogelijk vertrek van de Pool. De nieuwe coach van de 'rekordmeister' heeft met Lewandowski gesproken.

,,Robert weet hoe ik over hem denk en wat ik van hem verwacht'', aldus Kovac. ,,Hij behoort wereldwijd zeker tot de top 3 van aanvallers. We zullen hem daarom zeker niet loslaten. Dat is de mening die ik hem heb meegegeven. Robert heeft dat geaccepteerd.''

Lewandowski is de afgelopen maanden herhaaldelijk met andere clubs in verband gebracht. De 29-jarige aanvaller heeft nog een contract bij Bayern tot medio 2021.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.