Terug

Volg Vandaag Inside

Lewandowski opnieuw Pools voetballer van het jaar

Lewandowski opnieuw Pools voetballer van het jaar

3 feb 2020, 16:50

Robert Lewandowski is voor de achtste keer uitgeroepen tot Pools voetballer van het jaar. De spits van Bayern München toonde zich verheugd met de uitverkiezing, maar was niet verbaasd. "Ik denk dat ik in de beste fase van mijn leven tot dusver zit", reageerde hij maandag voor een Duits televisiestation.

"Elke uitverkiezing betekent voor mij veel meer dan alleen maar een bevestiging van dat het goed gaat", aldus Lewandowski. "Het is ook een motivatie om het nog beter proberen te doen en nog harder te werken. Ik dank daarom iedereen die op mij heeft gestemd."

Tussen 2011 en 2017 was Lewandowski ook de beste Pool. Vorig jaar echter ging de onderscheiding naar doelman Lukasz Fabianski van het Engelse West Ham United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.