Terug

Volg Vandaag Inside

Lewandowski op tijd fit voor duel met Bosnië

Lewandowski op tijd fit voor duel met Bosnië

13 okt 2020, 14:47

Robert Lewandowksi kan woensdag hoogstwaarschijnlijk gewoon meedoen in de Poolse nationale voetbalploeg tegen Bosnië en Herzegovina in de Nations League. De Europees voetballer van het jaar liep zondag tegen Italië een lichte enkelblessure op. Onderzoek wees uit dat er geen schade is aan het gewricht.

"Robert heeft een echo gehad. Het is geen grote blessure. De speler heeft alleen een blauwe plek, die wel pijnlijk is. Hij wordt nu verzorgd door de fysiotherapeut ", aldus een woordvoerder van de Poolse voetbalbond.

Lewandowski, de topschutter van Bayern München, verliet tegen Italië na 82 minuten het veld. De wedstrijd eindigde in 0-0. Polen zit in de groep van Nederland, dat woensdag Italië treft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.