Terug

Volg Vandaag Inside

Lewandowski met knieblessure onzeker voor duel met Engeland

Lewandowski met knieblessure onzeker voor duel met Engeland

29 mrt 2021, 11:14

Robert Lewandowski heeft een knieblessure overgehouden aan de gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd van Polen tegen Andorra (3-0). De Poolse aanvoerder moest zich in Warschau na een uur laten vervangen.

"Robert had wat pijn aan zijn knie, daarom heeft de dokter er direct ijs op gedaan toen hij van het veld kwam", zei bondscoach Paulo Sousa. "We gaan hem maandag onderzoeken, hopelijk valt het mee." Polen speelt woensdag op Wembley tegen Engeland, met 6 punten de koploper in de poule.

Lewandowski nam tegen Andorra de eerste twee doelpunten voor zijn rekening. De 32-jarige spits van Bayern München verkeert in topvorm. Hij maakte dit seizoen voor zijn Duitse club al 42 doelpunten, waarvan 35 in de Bundesliga. Lewandowski hielp Polen vorige week met een doelpunt in de slotfase aan een punt bij de start van de WK-kwalificatie tegen Hongarije (3-3).

Bayern München speelt zaterdag de topper in de Duitse competitie tegen RB Leipzig. De landskampioen heeft aan kop van de ranglijst 4 punten voorsprong op Leipzig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.