Terug

Volg Vandaag Inside

Lewandowski leidt Bayern opnieuw langs AEK

Lewandowski leidt Bayern opnieuw langs AEK

8 nov 2018, 00:07

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München heeft in poule E van de Champions League, met Ajax, de volle buit gepakt in het tweeluik tegen het kansloze AEK. De Duitse kampioen zegevierde in de thuiswedstrijd met 2-0. Robert Lewandowski was de gevierde man bij Bayern. De Poolse aanvalsleider scoorde twee keer.

Vorige maand won Bayern in Griekenland eveneens met 2-0 van AEK, dat met nul punten troosteloos onderaan staat in poule E. De Duitse club leidt met tien punten, gevolgd door Ajax (acht) en Benfica (vier).

Bayern heeft eind deze maand in de thuiswedstrijd tegen Benfica nog één puntje nodig om helemaal zeker te zijn van een plaats bij de laatste zestien.

Knieblessure

Zonder Arjen Robben, die door een lichte knieblessure aan de kant moest blijven, kwam Bayern moeizaam los van AEK. De thuisclub had een goedkoop verkregen strafschop nodig om op voorsprong te komen. Lewandowski maakte van elf meter geen fout (1-0). Hij besliste het duel in de 71e minuut.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.