Terug

Volg Vandaag Inside

Lewandowski hervat looptraining na knieblessure

Lewandowski hervat looptraining na knieblessure

12 apr 2021, 16:44

Robert Lewandowksi is maandag voor het eerst sinds zijn blessure weer op het veld bij Bayern München verschenen. De Poolse spits werkte een individuele looptraining af.

Lewandowski liep vorige maand een knieblessure op in het gewonnen WK-kwalificatieduel van Polen met Andorra. Hij verrekte banden in zijn rechterknie en onderzoek maakte duidelijk dat hij vier weken niet zou kunnen spelen.

Zonder Lewandowski verloor Bayern München in de kwartfinales van de Champions League van Paris Saint-Germain (2-3). De return in Frankrijk is dinsdag, nog zonder Lewandowski. De Pool is met 35 doelpunten topscorer in de Bundesliga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.