Terug

Volg Vandaag Inside

Leverkusen geeft in slotminuten voorsprong weg

Leverkusen geeft in slotminuten voorsprong weg

13 feb 2021, 18:30

Leverkusen heeft in de slotminuten van het duel in de Bundesliga met Mainz een voorsprong van 2-0 weggegeven. In de 89e en 92e minuut scoorden Robert Glatzel en Kevin Stöger voor de bezoekers, 2-2. De formatie van trainer Peter Bosz staat nu vierde, op 2 punten achterstand van VfL Wolfsburg.

Na een klein kwartier zette Lucas Alario Leverkusen op voorsprong. De Argentijn deed dat na voorbereidend werk van de Fransman Moussa Diaby. Vlak voor tijd maakte de Tsjech Patrik Schick er zelfs 2-0 van. Het bleek niet genoeg voor de winst.

Timothy Fosu-Mensah speelde van het begin mee met Leverkusen. Jeremie Frimpong en Daley Sinkgraven zaten op de bank. Jeremiah St. Juste was basisspeler bij Mainz, waar Jean-Paul Boëtius een kwartier voor tijd inviel.

Borussia Dortmund verspeelde ook punten, nu thuis tegen Hoffenheim. Het Noorse fenomeen Erling Haaland zorgde met de 2-2 in de slotfase nog wel voor een gelijkspel voor Dortmund, dat eerder door Jadon Sancho op voorsprong was gekomen.

Daarna scoorden Munas Dabbur en Ihlas Bebou voor Hoffenheim. Dortmund staat zesde, met 3 punten minder dan Leverkusen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.