Terug

Volg Vandaag Inside

Levchenko hekelt maatregelen FIFA tegen Rusland: 'Dit is krankzinnig, schaam je!'

Levchenko hekelt maatregelen FIFA tegen Rusland: 'Dit is krankzinnig, schaam je!'

28 feb 2022, 09:46

Evgeniy Levchenko heeft totaal geen begrip voor de maatregelen die de FIFA heeft getroffen tegen Rusland. De wereldvoetbalbond heeft besloten dat het land voorlopig alleen niet in eigen land mag voetballen en de vlag niet op het shirt mag dragen.

'Een absoluut onaanvaardbare beslissing van de FIFA', schrijft Levchenko in het Oekraïns op zijn Twitter-account. 'Ze laten het Russische team gewoon internationaal spelen. In deze situatie is de FIFA is net zo crimineel als het agressorland. We hoeven de sport niet buiten de politiek te houden.'

'Dit is krankzinnig', gaat de voormalig profvoetballer verder. 'Mensen sterven in Oekraïne en jullie laten het Russische regime de sport gebruiken om aan populariteit te winnen. Schaam je!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.