Terug

Volg Vandaag Inside

Levante bezorgt koploper Atlético Madrid tweede nederlaag

Levante bezorgt koploper Atlético Madrid tweede nederlaag

20 feb 2021, 19:20

Atlético Madrid heeft de tweede nederlaag van het seizoen moeten incasseren in de Spaanse voetbalcompetitie. De koploper van La Liga verloor in eigen stadion met 2-0 van Levante. José Luis Morales opende na een half uur de score. Diep in de blessuretijd besliste Jorge de Frutos het duel uit een counter, toen Atlético-doelman Jan Oblak bij een hoekschop mee naar voren was gekomen. De Frutos schoof de bal van grote afstand in het verlaten doel.

Atlético en Levante stonden vier dagen eerder ook al tegenover elkaar, toen in Valencia. Dat duel eindigde in 1-1. De ploeg van trainer Diego Simeone heeft nog 6 punten voorsprong op Real Madrid en 9 punten op FC Barcelona, dat een wedstrijd minder speelde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.