Terug

Volg Vandaag Inside

Letse voetbalbond op zoek naar bondscoach

Letse voetbalbond op zoek naar bondscoach

5 dec 2018, 08:32

RIGA (ANP/DPA) - De Letse voetbalbond gaat op zoek naar een nieuwe bondscoach. De Letten gaan niet verder met Mixu Paatelainen, de Fin die in mei werd aangesteld om de Letten door de Nations League te leiden. Volgens de bond wordt het contract, dat aan het einde van dit jaar afloopt, na een gesprek met Paatelainen niet verlengd. De Fin zelf liet volgens media in Letland weten ook geen heil te zien in een vervolg.

Paatelainen kwam met Letland in de zes duels uit de Nations League niet verder dan vier gelijke spelen. In drie andere duels wist het land slechts eenmaal te winnen, bij zijn debuut op de bank tegen Estland. Paatelainen was eerder vier jaar bondscoach van zijn vaderland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.