Terug

Volg Vandaag Inside

Letschert tekent bij Hamburger SV

Letschert tekent bij Hamburger SV

24 juli 2019, 18:36

Timo Letschert vervolgt zijn loopbaan bij Hamburger SV. De verdediger heeft overeenstemming bereikt over een eenjarig contract, zo meldt de club uit de Tweede Bundesliga.

Letschert treft bij zijn nieuwe club Rick van Drongelen, die twee jaar geleden die overstap maakte van Sparta naar HSV. De 26-jarige Letschert stond nog onder contract bij de Italiaanse club Sassuolo. Hij werd het afgelopen seizoen verhuurd aan FC Utrecht. Hij speelde in Nederland ook voor FC Groningen en Roda JC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.