Terug

Volg Vandaag Inside

Leroy Fer maakt rentree bij oefenzege Feyenoord

Leroy Fer maakt rentree bij oefenzege Feyenoord

20 juli 2019, 17:15

Leroy Fer heeft zijn rentree gemaakt bij Feyenoord. De Rotterdammers wonnen het oefenduel tegen Karlsruher SC met 1-0. Fer startte in de basis en werd in de rust vervangen door Ramon Hendriks.

Ridgeciano Haps maakte al in de vierde minuut het enige doelpunt op het trainingscomplex van Feyenoord, waar geen toeschouwers welkom waren. De linksback opende de score met een afstandsschot.

Leroy Fer verscheen aan de aftrap voor Feyenoord. De middenvelder krijgt waarschijnlijk binnenkort een contract aangeboden bij de nummer drie van vorig seizoen in de eredivisie. Hij maakte na de eerste helft plaats voor Ramon Hendriks.

Trainer Stam koos niet voor zijn sterkste ploeg. Nick Marsman, Wout Burger, Luis Sinesterra, Naoufal Bannis, Lutsharel Geertruida en Jordy Wehrmann kregen de gelegenheid om zich vanaf de aftrap te laten zien. Denzel Hall, Achraf El Bouchataoui, Emil Hansson, Crysencio Summerville, Cheick Touré en Marouan Azarkan verschenen in het laatste half uur op het speelveld.

Johan: 'Van B-sterren als Narsingh en Fer wordt Feyenoord niet sterker'

'Van B-ster Narsingh wordt de club niet sterker'
1:51
'Van B-ster Narsingh wordt de club niet sterker'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.